Erakko77, mies 38 vuotta, Helsinki

Erakko77, mies 38 vuotta, Helsinki

Tervehdys!

Onnettomuudesta 1996 alkoi uusi elämä 18 vuotiaana jolloin alkoi kuntoutushelvetti ja oppia kaiken uudelleen kävelyn oppimisesta tajuamaan maailmanmeno uudelleen. Alkoholia on mennyt turhan paljon kun on yrittänyt olla sama entisensä mutta kestotila onkin muuttunut aika radikaalisesti, Krooninen päänsärky/selkä kivut on ollut siitä lähtien (v96) ja juomatottumuksien mukana tullut uusia kolhuja joihin on tottunut enemmän tai vähemmän. Särkylääkkeistä ei ole apua ja joistain lääkkeistä mitä Lääkäri on määrännyt niin on tullut epileptisiä kohtauksia öisin jolloin kieli aamulla turvoksissa verenmaku suussa niin ei ole sopinut ja olen muutamaan otteeseen kysynyt kannabislääkkeistä mutta ei ole ollut apua siitäkään kun lääkäri sanoo että ei niitten järjestelmässä/systeemissä ole ja määräyksissä sanotaan että ei voi kirjottaa kannabis reseptiä niin lääkäreillä ei tule pahemmin käytyä muuta kuin pakolliset eri syistä jota onnettomuuden jälkiä korjaillaan esim. korvaleikkauksia viimeksi. niin eri osastoa.

Kissojen kanssa elän enkä luota ihmisiin niin ja toivon joku päivä että että laki muuttuisi ja tulevat uudet lääkärit saisivat oikeata tietoa kannabiksesta milloin ne kirjoittaisivat reseptiä tai mahdollisesti Suomessa joku kaunis päivä voi täysiikäisenä mennä apteekkiin tai luonnontuote eko kauppaan ja valitsee itsellensä lajikkeen kannabista joka auttaa särkyihin, ahdistukseen, masennukseen, ruokahaluttomuuteen ja univaikeuksiin kun kaljalla en jaksa enää päiviäni viettää ja saada helpotusta siitä vaivoihin jotka ei häviä yhtään minnekään ja se on kokeiltu niin särkyjen kanssa oppii elämään mutta siitä ei tee ketään iloiseksi kun ei paljoa on perus ärsyyntynyt ilme päällä niin siksi en toisten ihmisten ilmoilla ja seurassa halua olla. Kaikkea hyvää kumminkin toivon kaikille enkä ole vihainen vaikka vihaiselta  näytän.

YTV. Erakko

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Uutiskirjeen tilaus onnistui!

Tietoa kirjoittajasta

Profiilikuva käyttäjästä Operaatio INDICA

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Omat Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Ansaitut saavutukset

Sinun täytyy luoda Lohari-tunnukset nähdäksesi ansaitsemasi pisteet ja saavutukset

Oletko Kannabisliiton FB-ryhmästä? Lähetä kuittaus täällä olevalla kaavakkeella, niin saat pääsyn suljettuun ryhmään + rakenteilla olevaan jäsenosioon:

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!