Alkoholisti, mies 31 vuotta, Tampere

Alkoholisti, mies 31 vuotta, Tampere

Olen 31 mies ja olen alkoholisti, joka on päässyt alkoholismista irti kannabiksella. Aloitin juomisen yläasteella ja join kavereiden kanssa yhden kesäloman putkeen, päivittäin. Olin niin pahasti koukussa juomiseen, että minulle kelpasi kaikki, mm. Tumppikalja, pontikka ja kilju. Juomista kesti noin. 10vuotta. Alkoholistielämäni loppuaikana maksoin ainoastaan vuokran ja sähkön, heitin muut laskut kaappiin pinoon, hajin soskusta maksusitoumuksia ruokaan ja join loput rahat viimeiseen penniin asti.

Olen kokenut alkoholipsykoosin, joka kesti useita kuukausia. Samoihin aikoihin yritin itsemurhaa, olin avo ja  suljetulla osastolla, erosin tyttökaverista, minut potkittiin pois koulusta, olin väkivaltainen, sammuilin puistoon, jossa ryyppäsin paikallisten spurgujen kanssa ja uhkasin jopa tappaa erään sukulaiseni, ampumalla haulikolla. Aika nopeaa tämän jälkeen löysin onnekseni erään vanhan kaverin, joka tarjosi minulle kannabista. Olin joskus kannabista jo kokeillukkin, mutta vasta tuolloin älysin, että se taitaa olla viimeinen ja ainoa oikea apu ongelmaani.

Aloin polttelemaan ja lopetin juomisen. Muutin takasin tyttökaverini kanssa yhteen ja olemme olleet yhdessä siitä lähtien, nyt noin. 5 vuotta, olen aloittanut taas koulun käynnin, olen henkisesti herännyt ja muuttunut synkästä, sekavasta alkoholistista, iloiseksi, hymyileväksi, eläväiseksi normaaliksi ihmiseksi. Nykyään polttelen silloin tällöin ja voin jopa käyttää alkoholia harvoin pieninä annoksina, ilman viikkoja kestävää juomaputkea. Lisäksi olen saanut kannabiksesta avun todella moniin muihin ongelmiini, joita alkoholistin elämä on mulle jälkinä jättänyt, kuten sosiaalisten tilanteidenpelko, paniikkikohtaukset, väsymys, kivut, yms…

Toivoisin, että päättäjät tajuaisivat kannabiksen hyödyn alkoholistien ja huumeongelmaisten hoidossa ja sen hyödyn muissa vaivoissa ja sairauksissa! Kiitän teitä, että sain jakaa tarinani ja avata sydäntäni teille kaikille lukijoille.

Rakkautta ja ihanaa elämää kaikille. Kiitos! 🙂

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Uutiskirjeen tilaus onnistui!

Tietoa kirjoittajasta

Profiilikuva käyttäjästä Operaatio INDICA

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Omat Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Ansaitut saavutukset

Sinun täytyy luoda Lohari-tunnukset nähdäksesi ansaitsemasi pisteet ja saavutukset

Oletko Kannabisliiton FB-ryhmästä? Lähetä kuittaus täällä olevalla kaavakkeella, niin saat pääsyn suljettuun ryhmään + rakenteilla olevaan jäsenosioon:

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!